. Ma Márk napja van.
Szellő Imre győzelemmel kezdett
2012-04-16 18:07:20
Szellő Imre győzelemmel kezdett

Szellő Imre győzelemmel kezdett

A 81 kilós Szellő Imre meglehetősen szerencsés győzelemmel mutatkozott be a trabzoni olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magyar győzelemmel kezdődött a 44 ország válogatottjának részvételével rendezett trabzoni olimpiai kvalifikációs ökölvívó torna. A 81 kilós Szellő Imre az észt Ainar Karlsson ellen végül nagy küzdelemben 13-11-es pontozással győzött, és bekerült a nyolcaddöntőbe. Az Eb-bronzérmes ökölvívó tudásához képest erőtlenül és pontatlanul bokszolt, és a meccset követően elismerte, ennél jóval több kell, ha valóra akarja váltani az álmát. Kovács László szövetségi kapitány szerint versenyzője messze nem azt nyújtotta, mint ami elvárható lenne tőle, és úgy véli, ha a nyolcaddöntőben a moldáv Victor Cotiujanschii ellen a teljesítménye nem javul fel, akkor ez kevés lesz az olimpiai kvótához.


„Sajnos Imre nem azt nyújtotta, amit valójában tud, és amit el is várunk tőle. Ennél jóval több van benne, remélem, a következő meccsén képes lesz megmutatni, mire képes az igazi Szellő a ringben. Ha nem tud változtatni, sajnos be kell látni, hogy ez a teljesítmény kevés lesz a kvótához. Ő is elismerte a meccset követően, hogy ennél jóval többre képes, és szerencsés győzelmet aratott. Természetesen bízom abban, hogy képes lesz a valódi önmagát adni a szorítóban a nyolcaddöntőben" – fogalmazott a szövetségi kapitány.
 

Szellőnek nem marad sok ideje pihenni és felkészülni a következő meccsére, ugyanis a hétfő esti programban máris ringbe szólítják a nyolcaddöntőre a moldáv Victor Cotiujanschii ellen.

 

forrás: sport.hir24.hu

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>