. Ma Auguszta napja van.
Szilveszteri Operett Gála
2011-12-30 23:28:45
Szilveszteri Operett Gála

Szilveszteri Operett Gála

Scheer Lívia és Ozsgyáni Mihály tartották operettműsorukat a mai napon 19 órakor a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében, a IV. Ceglédi Gigasztár díjazottjainak közreműködésével. 

 

 

 

 

 

 

 

Telt ház előtt zajlott az óév utolsó előtti napján megrendezett operettgála, melyen az érdeklődök Scheer Lívia és Ozsgyáni Mihály előadásában hallhattak szebbnél szebb dalokat: kezdésként az "Éjjel az omnibusz tetején", az "Induljunk, van egy hely" és a "Shimmy" című szerzemények hangzottak el. Ezt követte az énekesnő szólódala "Karnevál" címmel, majd az együtt remek párost alkotó másik fél éneke, "A jányok, a jányok", melynél hűen kaptunk ízelítőt a komédiázásról a kézcsókok közepette. 


Ezután a IV. Ceglédi Gigasztár díjazottjai kerültek sorra: a Senior-díjas Béres József "Köszönöm hogy imádott", Czédulás Felícia "Maga nős ember" és Czédulás Felícia és Fehér Sándor "Haccacáré" című művei következtek. Az ezt követő szünet befejeztével Scheer Lívia "Messze a nagyerdő"-t adta elő, majd ismét duettben négy nóta került terítékre: az "Egy a szívem", a "Túl az Óperencián", a "Mi kell a férfiaknak" és a "Régi mániám". 

 

Őket ismét a tehetségkutatóban díjazottak követték. res József "Szerelemhez nem kell szépség" című dalát és Czédulás Felícia "Hajmási Péter"-ét a díjazott hölgy és Fehér Sándor két közösen előadott éneke kísérte: a "Nimand" és a "Te rongyos élet". A bő másfél órás műsor végéhez közeledve Ozsgyáni Mihály "Jaj cica" dalát az est főszereplőinek számított páros négy duettje követte: "Az asszony összetör", a "Délibábos Hortobágyon", a "Szép város Kolozsvár" és a "Ringó vállú csengeri violám". Az operettestet végül a "Húzzad csak" című, közösen előadott dal zárta, amit - megérdemelten - fergeteges tapssal jutalmaztak a jelenlevők. 


Az előadás szépsége, a dalok tiszta csengése és a dalokat kísérő táncprodukciók látványossága együttesen tették felejthetetlenné a szilveszteri műsort. Az előadás végén a Kossuth Művelődési Központ jóvoltából pezsgőzésre invitálták azokat, akik ellátogattak ezen az estén.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>