. Ma Ervin napja van.
Cegléden edz a Női Vízilabda Válogatott
2012-06-04 12:09:14
Cegléden edz a Női Vízilabda Válogatott

Cegléden edz a Női Vízilabda Válogatott

A Magyar Női Vízilabda Válogatott a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tart edzést a felkészülési program keretein belül június 4-9-ig. Ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót a strand melletti Aquarell Hotelben június 4-én, hétfőn délelőtt 10 órakor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az egy hétig Cegléden edzőtáborozó Magyar Női Vízilabda Válogatott hétfőn kezdte meg a felkészülést a Ceglédi Termál fürdőben. Az ebből kifolyólag tartott sajtótájékoztatón jelen volt Földi László, városunk polgármestere, Dr. Beck György társelnök és a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke, Dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Gulyás Zoltán szakmai igazgató.

 

 

Dr. Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke


Városunk polgármestere elmondta: Cegléden a vízilabda meghatározó sportág, aminek jó talaja van itt – a válogatott pedig ceglédi vonatkozást is kap, hiszen Czigány Dóra személyében egy ceglédi játékos is tagja az olimpiai keretnek. Dr. Martin György többek közt elmondta: a csapat fiatal átlag életkora 23 év, ami kapcsán vetélytárs az olimpiai selejtezőn első helyen végzett Spanyolország lehet.

 

 

Földi László polgármester és Dr. Beck György társelnök


A 2-szeres világbajnok és 2-szeres Európa-bajnok csapat szakmai igazgatója a stáb tagjait ismertette a jelenlevőkkel, s bemutatkozott az október óta a stábbal dolgozó Dr. Sárvári György tanácsadó-coach is.

 

 

Gulyás Zoltán szakmai igazgató


A XXX. nyári olimpiai játékok megkezdéséig azonban addig is mennek a felkészülések: élcsapatok kívánnak a válogatottal játszani, amit mi sem bizonyít jobban, hogy június 28-tól július 9-ig az Egyesült Államokban fognak felkészülni a vízilabdás lányok.

 

 

Megkezdte a felkészülést a női válogatott


A 2004-ben Athénban 6. helyet, 2008-ban Pekingben pedig 4. helyet szerző válogatottnak sikeres felkészülést és sok sikert kívánunk az idei, Londonban rendezett olimpián!

Utoljára frissítve: 2012-06-04 12:13:09

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>